Event Overleef de ZZP-jungle (incl. IB-aangifte)

ZZP-jungle

Meld je aan en overleef de ZZP-jungle op 14 maart 2018

Als zzp’er is er een hoop waar je aan moet denken: je aangifte inkomstenbelasting, je btw-aangiftes, je urenregistratie, je fiscale voordelen, je verzekering, je oude dag… en oh ja, je moet ook zorgen voor omzet en je kosten op tijd betalen. Logisch dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het is met recht een ZZP-jungle.

Om jou op weg te helpen, organiseer ik op woensdag 14 maart 2018 van 9.30 – 16.30 uur samen met Annalies Janssens van Countforyou en survivalspecialist Erwin van Bentem het event Overleef de ZZP-jungle bij de prachtige locatie Via Quidam in Vaassen (aan de A50, vlakbij Apeldoorn). Een absoluut uniek event dat je niet mag missen!

Wat kun je verwachten?

  • Je gaat zelf je aangifte inkomstenbelasting invullen.
  • Zowel het zakelijke als particuliere gedeelte. Zo hoeft je boekhouder dat niet meer voor je te doen en daarmee heb je je investering er meteen al uit!
  • Je krijgt informatie over diverse zaken waar jij als ondernemer mee te maken krijgt. Bijvoorbeeld: moet je je nou verzekeren of niet? En zo ja, waarvoor dan? En hoe zit dat nou met die urenregistratie?
  • Je gaat ervaren hoe je met weinig middelen tot grote oplossingen kunt komen. Word je al nieuwsgierig? Mooi! 😉
  • Je hoort op welke manier je met je bedrijf altijd (!) winst kunt maken. Ja, zelfs als je nu amper of geen winst maakt.
  • Je legt nieuwe contacten met andere zzp’ers.
  • Een heerlijke biologische lunch.
  • Een goed gevulde goodiebag.

Jouw investering

Meld je vóór donderdag 15 februari aan en jouw investering is slechts 247 euro excl. btw.
Na 15 februari gaat de prijs omhoog naar 297 euro excl. btw.

Nogmaals: je gaat dus naar huis met een compleet ingevulde aangifte inkomstenbelasting! Nadat je aanmelding binnen is krijg je meteen instructies hoe je dit thuis kunt voorbereiden, met een beetje deskundige hulp van ons.

Het event gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen en er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus wacht niet te lang!

Wil je eerst nog wat meer informatie over dit event? Stuur me een mailtje, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.